وارد کننده پودر کاکائو

واردات انواع پودر کاکائو

اویل تریدینگ وارد کننده پودر کاکائو از کشورهای بزرگ و برندهای معتبر جهانی دارای نمایندگی واردات و اراده پروفرما ،واردات مستقیم و بیواسطه پودر کاکائو.جهت سفارش واردات پودر کاکائو از معروفترین برندهای پودر کاکائو با ما تماس بگیرید

پودر کاکائو

پودر کاکائو به عنوان نوشیدنی ، پر کردن کیک ، بستنی و غیره به طور گسترده در ساخت محصولات مبتنی بر کاکائو مورد استفاده قرار می گیرد. برای تبدیل مشروبات کاکائو (به طور کلی مشروبات الکلی کاکائو) به پودر کاکائو ، یک فرآیند دفع چربی با فشار دادن مشروب در یک پرس مکانیکی یا هیدرولیکی در 400-500 بار و دمای 90-100 درجه سانتیگراد انجام می شود. به این ترتیب بخشی از چربی (کره کاکائو) برداشته می شود و کیک کاکائو (پودر کاکائو فشرده) تولید می شود. پودر کاکائو با خرد کردن کیک کاکائو بدست می آید. به طور کلی میزان چربی پودر کاکائو بین 10 تا 24٪ است. کره کاکائو حاصل از فشار دادن ، به عنوان ماده تشکیل دهنده شکلات و بسیاری از محصولات مشتق از کاکائو از هم جدا ، فیلتر شده و مورد استفاده مجدد قرار می گیرد.پودر کاکائو از صفحات ذرات لوبیا کاکائو بو داده شده هنگام برداشت کره کره کاکائو تولید می شود. از آنجا که فشار دادن تمام کره کاکائو را از بین نمی برد ، بنابراین ذرات با یک لایه نازک کره کاکائو روکش می شوند ، در کل از نظر چربی پودر کاکائو بین 8 تا 26 درصد متغیر است. این ذرات جامد (پودر کاکائو) اساس عطر و طعم شکلات هستند (و نه آنطور که ممکن است تصور شود کره کره کاکائو). در نتیجه ، پودر کاکائو متمرکزترین نسخه شکلات موجود است. هم در آشپزی و هم در شکلات بسیار متنوع است ، همچنین پی اچ آن تقریباً 5 است ( مک گی ، 2004 ؛ ولف و شازی ، 2005)) بعضی اوقات (به خصوص در اروپا و ایالات متحده) ، دانه های کاکائو ، قبل یا بعد از بو دادن ، با یک ماده قلیایی مانند کربنات پتاسیم درمان می شوند و بعد از آن آنها را به پودر کاکائو آغشته می کنند. این روش درمانی بعضاً بعد از مخترع خود یعنی کنراد وان هاوتن - شکلات سازی هلندی نامیده می شود. این فرآیند به طور مؤثری pH کاکائو را بین 7 تا 8 افزایش می دهد. این به معنای کاهش سطح فنل های قابض ، تلخ و مولکول های بو داده و مانند کارامل (پیرازین ها ، تیازول ها ، پیرون ها و فورانول) است. اثر یک پودر کاکائو با صدای تلخ و گسسته تر است و از نظر رنگ و لعاب ملایم تر و رنگ تیره تر از پودر کاکائو سنتی است. کاکائو "دوتایی" می تواند به سایه هایی از قهوه ای روشن تا سیاه نزدیک هرکدام که دارای پروفایل طعم خفیف خود هستند ، باشد

واردات مستقیم پودر کاکائو

واردات مستقیم پودر کاکائو توسط اویل تریدینگ دارای نمایندگی واردات پودر کاکائو از برندهای معتبر جهانی

واردات پودر کاکائو
وارد کننده پودر کاکائو

پودر کاکائو ارگانیک

پودر کاکائو ارگانیک ، پودر کاکائو بصورت ارگانیک و فرآوری شده است و سرشار از مواد معدنی و منیزیم است. پودر کاکائو به واسطه طعم سالم و بهینه در آب و هوای گرم در پرو برداشت می شود. فناوری مطبوعات سرد برای دانه های کاکائو استفاده می شود و این باعث می شود طعم و تلخی طبیعی آن حفظ شود. این جایگزین نهایی برای هر نوع دستور العمل در جایی است که از پودر کاکائو سنتی استفاده می شود. این پودر کاکائو با حفظ اشتیاق به کیفیت ، سلامتی و ارزش در ذهن ساخته می شود. تولیدکننده تمرکز خود را برای نزدیک کردن مشتری به مزارع ارگانیک که لوبیای کاکائو در آن برداشت می شود ، انجام می دهد و این یک تأثیر اجتماعی را ایجاد می کند و همچنین باعث می شود مواد مغذی با کیفیت بالا مواد غذایی متراکم را برای مشتریان بیشتر کند. برخلاف سایر شرکت ها ، پودر کاکائو مستقیماً وارد می شود ،آزمایشگاه تست شده و سپس برای بالاترین استانداردهای کیفیت بسته بندی شده است

فرم ارتباط با وارد کننده پودر کاکائو

اویل تریدینگ : وارد کننده پودر کاکائو از برندهای معتبر جهانی